Säsongsstart för hösten 2020

I år startar hela kåren scoutsäsongen tillsammans tisdagen 18.8. kl 17:30-20:00 på Molnträsk (Molnträskvägen 70, 04130 Sibbo). 

Vanligtvis delas märken och sigill ut på St. Görans festligheterna i april, men på grund av pandemi-läget i våras så inhiberades St. Görans och vi kommer därför börja med en lite längre gemensam säsongsstart. 

Tidtabellsmässigt kommer vi börja kvällen med märkes- och sigillutdelning och fortsätter sedan med överflyttning av de äldsta i varje åldersgrupp till sina nya grupper. Efter detta kommer programmet fortsätta med välkomst- och bekantningslekar i de egna åldersgrupperna.

Ta med dig scouthalsduk, dricksflaska och kläder enligt väder. 

Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *