Kårchefens hälsningar

Glad påsk!

Vi kommer att fortsätta med distansscouting under resten av våren i väntan på att omständigheterna lugnar ner sig. Detta betyder att även St Görans festen är inställd, tyvärr. I och med att det därför blir många märken och sigill som blir outdelade så kommer vi göra säsongsstarten på hösten litet högtidligare än vad den brukar vara och dela ut märken och utmärkelser då. Följ med kårens hemsida under scoutveckan (samma vecka som St. Göransdagen, 23.4.) för inlägg om scouttraditioner, legender och aktiviteter.

Tills dess så är temat för den inkommande veckan Experiment. Mera information om detta hittar du här: http://www.afararna.org/ppn/vecka-16-experimentvecka/

Vinkar till er från andra sidan Östersjön!

Hälsningar,
Miranda
Kårchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *