5 saker du kan göra under Earth Hour

Ett. Ha en spelkväll med familjen. Använder ni en kortlek kan ni även lära ut era favorittrollkonster till varandra. Nedan hittar du några häftiga trick, men det andra tricket kräver att man klipper kort, så se till att det inte är den enda kortleken ni har där hemma…

Två. Välj en berättelse (eller hitta på en!) och skapa en skuggteater genom att klippa ut djur, människor och andra figurer i kartong och lys upp dem med en stark ficklampa för att skapa skuggor på en tom väggyta.

Image
För mera inspiration och instruktioner: https://swe.mainstreetartisans.com/3986424-surprise-your-baby-do-it-yourself-shadow-theater (22.3.2020)

Tre. Så påskgräs inför påsken. Återanvänd förpackningar (t.ex. mjölkkartonger) eller varför inte riktiga eller tillverkade äggskal som krukor.

Kuvahaun tulos: påskgräs
Pinterest

Fyra. Läs din favoritbok (igen).

Fem. Ta en tupplur. Den 29.3. ställs klockorna in i sommartid, så om du tycker om att sova kan du använda Earth hour för att nolla din inre klocka.

Dela med dig av dina påhitt till resten av scouterna genom att skicka bilder/videosnuttar till din åldersgruppsansvariga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *