Vad är distansscouting?

Joo, under epidemitider så kan vi inte ha fysiska möten, utfärder eller hajker, men vi tycker scouting är så roligt att vi vill fortsätta verksamheten i ett förändrat hälsofrämjande format.

Hur kommer detta annars fungera i praktiken?
Här på hemsidan publiceras varje söndag kväll material, tips och idéer för aktiviteter under rubriken ”Distansscouting vecka 12-16”. Aktiviteterna är valda så att det ska gå att göra under de rådande omständigheterna och ni kan dessutom själv välja hur mycket eller lite ni gör varje vecka och om hela familjen deltar för att göra det ännu roligare. Dessutom är det en stärkande erfarenhet för scouten att få dela scoutingen med familjen och visa vad hen kan.

Vi vill gärna höra och veta vad scouterna hittar på och det är därför fritt fram att skicka bilder/videos/berättelser/dikter till den egna åldersgruppens ansvariga ledare. Med målsmans tillåtelse kommer valda bilder även upp på kårens instagramkonto, eller här på hemsidan, så att ni kan se vad era scoutkompisar håller på med och vara en del av gemenskapen.

Ett första tips är denna video på ett experiment ni kan göra där hemma med peppar och tvål för att hjälpa de yngsta i familjen förstå hur tvålen fungerar mot smuts och bobbor.

Hälsningar,
Åfarar-ledarna

https://www.industryweek.com/talent/teamwork/article/22015086/50-years-in-the-trenches-five-lessons-on-teamwork (16.3.2020)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *