Säsongsavslutning 20.5

Säsongsavslutningen går i år av stapeln 20.5, och platsen är traditionsenligt Molnträsk! Det kommer att bjudas på hejdundrande program får såväl ung som gammal, och vi hoppas att så många föräldrar, morföräldrar, farbröder och gamla tanter som möjligt kan delta! Programmet består bland annat av Kompassen runt, korvgrillning och allas vår favoritaktivitet paddling. Dessutom kommer en historisk händelse att bevittnas då vår nya kanot döps. Det är fritt för alla att komma med namnförslag, så skicka in dem på förhand per e-post till olander.rasmus@gmail.com

Vad? Åfararnas säsongsavslutning
När? Tisdagen 20 maj, kl. 17.
Var? På Molnträsk
För vem? Alla Åfarare och alla familjemedlemmar.

Vill ni dessutom bli av med gamla mobiltelefoner som ligger hemma och skräpar i någon vrå? Om ni
också har laddare till dem och antar att akkuna inte är helt värdelösa, så ta med dem på
Säsongsavslutningen och skänk dem till Atlantis-lägret (telefonerna används som nödtelefoner i lägrets patrullråddstävlingar). Vad som helst duger, det enda som behöver fungera är enkla samtal. Ta bort eventuella sim-kort, lägret har egna prepaid-kort. Efter lägret lämnar vi telefonerna till återvinning

Vid frågor kan ni kontakta Rasmus Olander på numret 050 500 3909 eller adressen
olander.rasmus@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *