Viktig tilläggsinfo om förläggningen

backspegel_IMG_1083

Nickan skickar följande hälsningar gällande höstens kårförläggning (se själva förläggningsinfon i inlägget nedanför detta)

Gäller alla deltagare:

  • Tag med innesockor/inneskor
  • Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter, Pippi Långstrump och övrig rekvisita kan vara bra att ta med om man äger något… 😉

Gäller äventyrare och spejare:

  • Ni skall ha er patrullråddsryggsäck packad och klar då ni anländer till Andersböle + patrullråddskläderna på (=inte Converseskor på fötterna eller vita leggins istället för byxor…). Vattenflaskan lönar sig att ha färdigt fylld.
  • Vad skall man ha i sin patrullråddsväska då? Åtminstone fylld vattenflaska, matkärl, sittunderlag, anteckningsmaterial, eventuellet regnkläder om vädret ser regnigt ut och sådant man tror sig behöva på ett patrullrådd. Några chokladbitar eller en myslipatukka är heller inte fel om vägen känns lång och humöret börjar sjunka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *